Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vér és Belsőség

Kevésbé ismert horrorfilmek, könyvek, sorozatok, továbbá vér és halál minden mennyiségben, "sznobhatás" nélkül. E-mail: hmblog66[kukac]gmail[pont]com

Suttogások, sikolyok

Címkék

18+ (3) 3d (53) 666parkavenue (8) afterdark (12) állat (67) americanhorrorstory (33) angol (91) angola (1) animáció (8) antológia (30) argentin (6) ausztrál (23) axn (10) ázsia extrém (5) bahamák (1) batesmotel (12) bd (4) belga (4) bio (18) böszörményi gyula (1) boxoffice (27) brazil (5) brutál (228) Chelsea Cain (1) chile (6) clive barker (1) csalódás (25) cseh (2) dán (6) dean r koontz (1) deathvalley (2) dexter (33) díszdoboz (3) dmitry glukhovszky (1) dracula (1) dunatv (1) dvd (47) easy (74) edgar allan poe (1) egyesültarabemírségek (2) elemzés (3) élőprogram (34) epizód (143) érdekesség (5) erőszak (23) extant (2) farkasember (32) fearitself (9) felhívás (139) fellenbeck roland (1) felsorolás (208) filippínó (1) filmmúzeum (2) finn (6) folytatás (186) fox (1) francia (49) fromdusktilldawn (2) g.p. smith (1) giallo (13) gondolatok (58) görög (1) guillaume apollinaire (1) hannibal (3) hemlock grove (1) hír (113) hírek (23) holland (8) hongkong (12) india (1) indonéz (3) interjú (15) ír (13) irán (1) ira levin (1) izland (4) izrael (2) japán (41) jelenet (7) jódeinkábbne (10) john wyndham (1) joseph dlacey (1) kanada (67) kannibál (37) karácsony (22) kép (7) képek (48) képesítés (2) képregény (5) kérdőjel (76) kézikamera (115) kína (2) kisfilm (48) kolumbia (4) könyv (21) könyv adaptáció (72) korea (17) kuba (1) laurell k hamilton (1) lengyel (3) lesrevenants (1) lett (1) lovecraft (11) luxemburg (2) m1 (1) magyar (78) málta (1) mastersofhorror (20) mexikó (7) monaco (1) mozi (97) neil gaiman (2) német (30) nem ajánlom (140) nem amerikai (148) nem horror (50) norvég (18) novella (6) nyereményjáték (62) olasz (56) onlinefilm (80) ördög (100) orosz (6) oscar (52) összefoglaló (28) összehasonlítás (79) osztrák (5) pc adaptáció (9) penny dreadful (1) poén (193) poszter (327) premier (31) pszicho (68) puerto rico (1) remake (94) rendező (61) retro (26) ritkaság (75) román (1) rtlklub (2) salem (2) scifi (110) slasher (124) sorozat (228) spanyol (57) spinoff (2) stephen king (14) svájc (4) svéd (15) szavazás (22) szellem (201) személyes (113) szerb (5) szingapúr (3) szlovák (1) szörny (80) tajvan (2) talesfromthecrypt (20) társasjáték (1) thai (13) thebridge (1) thekilling (2) theriver (5) thestrain (1) thewalkingdead (60) the following (1) thomas müller (1) thriller (128) toplista (19) török (1) trailer (496) tv (27) tv2 (2) tv6 (30) újzéland (9) ukrán (1) underthedome (3) update (6) uruguay (1) valós alap (42) vámpír (77) várjuk (131) vendég (43) vér (399) vers (1) viasat3 (3) vietnam (1) vírusos (24) vs (23) xxx (32) zene (16) zombi (219) zskat. (124) Címkefelhő

Friss kommentek

Antológia kazin

2012.10.16. 13:01 - purga

Címkék: brutál vér szellem ördög antológia poszter felsorolás slasher kézikamera

Az idei év egyik nagy várományosa, amihez számtalan poszter készült. Ráadásul a Ház az erdő mélyén-hez hasonlóan már napok óta kapom a levélbombákat leveleket, hogy ugyan írjak már róla. Ami egyébként roppant hízelgő, jól is esik. Megérte rá várni? Rögtön kiderül!

V/H/S (2012)

Rendezte: Matt-Bettinelli-Olpin, David Bruckner, Tyler Gillett, Justin Martinez, Glen McQuaid, Joe Swanberg, Chad Villella, Ti West, Adam Wingard

VHS-post2.jpgIgazi underground filmesek a rendezők, szóval senki ne legyen zavarban, hogy ha egyikük neve sem cseng ismerősen. Kivételt képez persze Ti West, akinek már vagy három művéről is megemlékeztünk a blogon (Kabinláz 2, The House of the Devil és a The Innkeepers). Kissé ki is lóg a sorból, ahogyan az ő szegmense is.

Szóval ez a lelkes csapat összefogott, hogy közösen reflektáljanak a kor hívószavára, a found footage horrorokra. Maga az elképzelés egyébként pazar ötlet, ahogyan az is, hogy mindegyik résztörténet más-más alműfajt próbál megidézni.

Természetesen van kerettörténet, bár talán jogos a kérdés, hogy mégis minek? Pláne, ha ilyen a kivitelezése... Ugyanis egy csapat "videó-huligánt" (WTF?) látunk, akik sportot űznek a balfasz felvételek készítéséből. Kezdéskor meg is csodálhatjuk a munkáikat (na jó, a csöcs-mutogatóst meg lehet bocsájtani). Aztán jó pénzért felbérelik őket, hogy törjenek be egy öregemberhez és lopjanak el tőle egy VHS kazettát. Amin ugyan nem tudni, hogy mi van, de "felismerhető lesz". Valamiért (?) ezt a bűncselekményt is rögzítik, ráadásul mindjárt két kamerával!

Bemennek, az öreg már halott, és találnak egy rakás, címke nélküli kazit. Amelyet meg-megnézegetnek és amiket mi is láthatunk - ezek lennének a kérdéses történetek, ha eddig nem jöttetek volna rá.

Akkor térjünk is rá a lényegre és lássuk egyesével a kisfilmeket:

1. Amateur Night

VHS_amateur-post2.jpg

A kedvencem. Az egyik legjobban sikerült, nagy kár, hogy rögtön ezzel kezdték. A sztori nincs túlspirázva (ahogy igazából egyik sem): három kanos haver beveti magát az éjszakába és felszednek két csajt, hogy aztán a motel szobájukban jól megpakolhassák őket.

Mindezt egyikük egy szemüvegbe rejtett kamerával veszi fel. Ez önmagában egy kurva jó ötlet, mert mindig azt látjuk, amit ő is. Sőt, ezzel nagyon okosan elkerülték a tipikus "akkor is filmez, amikor nem kellene" kaliberű hibákat.

A lényeg, hogy az egyik csaj totál kidől, míg a másikról kiderül, hogy egy succubus. Egyébként szegény lánynak nem kellett átváltoznia vagy ilyesmi, mert már önmagában a feje és a tekintete vészjósló, para. Én nem hogy megpróbáltam volna felszedni, de futnék a picsába, ha hozzám közeledne.

Jó véres és szépen felépített. Igazából nem nagyon tudok belekötni, leszámítva a legfontosabb momentumot: miért rakna bárki is videókazettára egy digitális felvételt?! Illetve viccesen fogalmazva egy találós kérdés: "Hogyan rakjunk szemüvegről VHS-re videót?". (Techno-trolloknak: tudom, hogy hogyan, csak érzékeltetni akartam az abszurditást.)

2. Second Honeymoon

VHS_Second_Honeymoon-post.jpg

A film mélypontja, meg se kellett néznem, anélkül is tudtam, hogy Ti West munkája. Hogy honnan? mert ugyanazt csinálja, mint mindig: a történet első 4/5-e kibaszott unalmas és nem történik semmi, majd hirtelen kapunk egy sor "miafaszomvoltez?" snittet.

Ez az az eset, amikor az ember érti, hogy miről szól, de az annyira gáz és értelmetlen, hogy egyszerűen nem akarja elfogadni. Nincs rá jobb szó, mint hogy faszság az egész, de tényleg. Inkább -stílusosan- tekerjétek át.

Ja egyébként egy fiatal párról szól, akik egy "western" típusú nyaraláson vannak, majd megjelenik egy rejtélyes nő... Így leírva izgalmasabb, mint amúgy, higgyétek el.

A kamera jelenlétébe ugyan nem tudok belekötni, mert egy ilyen utat a legtöbbünk nyilván meg akar örökíteni, de vannak kifejezetten necces részek. Ilyen a már említett "rejtélyes nő" magánfelvétele (a pár digitális kamerájával), aminek szintén nincs értelme. Vagy a gondolat, hogy ezt miért nem nézik vissza. Mert eddig akárhányszor nyaraltam, a környezetemben mindig volt olyan, aki ezeket a fél napos rögzítéseket még aznap megnézte. (Lehet, hogy ez csak valami bizarr hungarikum lenne?)

Mindegy, ennél már csak jobbak vannak.

3. Tuesday the 17th

vhs-tuesday17th-post.jpg

Ha a címből nem jöttetek volna rá, ez egy jó kis slasher. A "leggore-isztikusabb" rész. A története is kissé tipikus: négy fiatal elmegy kirándulni egy erdőbe, beszívnak, majd egy őrült egyenként lemészárolja őket. Azért van egy fasza csavar, amitől egyáltalán nem lesz sablon-érzésünk.

Ami kivetnivalóm van az az elkövető kinézete: a kamera képén nem látszik, ő maga mindig el van mosódva. Borzasztóan zavaró. A másik pedig, hogy a film felétől teljesen feleslegessé válik a kamera használata. Miért, de miért venné fel ezt bárki is?

Hangulatilag olyan, mintha az Ideglelés és a Péntek 13 szerelemgyereke lenne, amit a Rambo nevelt fel. Erről többet nagyon nem is lehet írni.

4. The Sick Thin That Happened to Emily When She Was Younger

VHS_post-emily.jpg

A másik kedvenc. A címben szereplő Emily video-chates (Skype talán?) bájcsevejét láthatjuk a pasijával. Kezdődik minden egy kis dudorral a karjában, majd szellemekkel a házában. Szerencsére az idő rövidsége miatt nincs lehetőség lassú felvezetése, nyikorgó ajtókra, így szinte rögtön megkapjuk a hátborzongató gyerek-szellemeket.

Bár igaz, hogy ennek a történetét abszolút nem értem, de legalább jobban fosat, mint a tejbe mártott görög dinnye. Sőt, még gore-t is sikerült belecsempészi, nem is akármilyet. Szóval tökéletes egyveleg.

Maga a "laptop-felvétel" még nem gond, csak éppen a kivitelezéssel vannak fenntartásaim. Mert a látszat kedvéért látjuk az asztalon lévő fájlokat, amit elvileg nem láthatnánk. De mondom, ez még a kisebbik gond, a nagyobb az a megmagyarázatlan történet, könyörgöm valaki segítsen!

Ezt igazából leforgathatnák egy egész estés változatban is, én megnézném.

5. 10/31/98

VHS-103198-post.jpg

Az utolsó az egyetlen (!), amely analóg kamerával készült, vagyis egyedül itt jogos a VHS mibenléte. Az más kérdés, hogy '98-ban létezhetett-e akkora kamera, amit a fejre lehetett gond nélkül szerelni...

Ugyanis az "operatőrünk" így rögzíti az eseményeket, amit a jelmezébe csempészett. Mert ahogyan azt a cím is mutatja, az eset Halloween-kor történt meg négy, szórakozni vágyó sráccal. Akik naivan azt hitték, hogy megtalálták a buli helyszínét, közben egy elátkozott (?) házba tévedtek. Amiben épp rituális gyilkosság volt készülőben, de nagy hősiességgel megpróbálják kimenteni az áldozatot. Az persze röhej, hogy az akció ötletgazdájának elég volt annyit mondania, hogy "vissza kell mennünk" és már rohantak is abba a szobába, ahol az előbb még embereket reptettek fel titokzatos erők... Aha, persze.

A kevesebb több lett volna. Mert bár baromira látványos a menekülésük, de egyáltalán nem éreztem a feszültséget. Viszont amikor egy pillanatra láthattunk egy női alakot a tükörben, azt remekül eltalálták.

Ezt egyébként négyen (!) rendezték "Radio Silence" néven. Baszki. Egy kb. 15 perces kisfilm rendezéséhez mégis mi a francért kell négy ember?!

A végeredmény azért nézhető és élvezhető, annak ellenére is, hogy a végén senki se fog meglepődni. Nagyon-nagyon kiszámítható.

Ennyi. Következzen a végszó.

VHS-pic.jpg

A kerettörténet silány, semmi értelme. Kár volt egyáltalán leforgatni, jobban jártunk volna egy sima "felsorolással". Azért ezt anno a From Beyond the Grave sokkal ügyesebben oldotta meg.

Ráadásul a videókazetta jelleg ötből egyszer volt csak jogos, a többi olyan szinten erőltetett, hogy nem találok rá szavakat. Meg eleve, ne akarják már velünk elhitetni, hogy 2012-ben még ilyen nagy keletje van a VHS-nek... Akkor, amikor már a DVD is elavult formátumnak számít. Mi szükség volt erre? Miért nem tudták az egészet kicsivel a múltba helyezni? Jó, tudom, hogy odaát még a mai napig vannak "kazettások", de könyörgöm ezek a felvételek miért ilyen formátumban voltak nézhetőek? Meg eleve, miféle elborult szokás az, hogy valaki felveszi azt, ahogyan filmet néz?! Ez már az Atrocious-ban is ciki volt.

Én valami retro-hangulatra számítottam, de ez szinte sehol sem valósult meg. Aki ilyenre és hiteles VHS-es horrorra vágyik, az inkább a The Poughkeepsie Tapes mellett tegye le a voksát.

Kissé csalódott vagyok. Azért egyszer érdemes végig nézni, mert jóformán mindenkire gondoltak, amit értékelek is, csak éppen magát az alapkoncepciót rontották el.

Előzetest már korábban mutattunk, illetve egy alternatív posztert is.

Értékelés: 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://horrormirror.blog.hu/api/trackback/id/tr194851430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.10.16. 13:17:11

Nekem egy fokkal jobban bejött. Végre nem a szokásos, hatástalan, dögunalmas kézi kamerás erőlködés, hanem valami ötletes film.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.10.16. 13:18:11

Nekem egy fokkal jobban bejött. Végre nem a szokásos, hatástalan, dögunalmas kézi kamerás erőlködés, hanem egy ötletes film.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.10.16. 13:19:23

Most meg annyira működik a kommentelés, hogy elsőre nem küld semmit, aztán második próbálkozásra eszébe jut, hogy a másikat is megjelenítse :) Szóval bocs a dupláért :)

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.10.16. 13:32:22

@Dr.Jones: remek:) Tetszési sorrend?

Ezt mindenkitől kérdezem:)

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.10.16. 13:48:16

@purga: Egyértelműen az első volt a legjobb, a többit meg most hirtelen nem tudnám rangsorolni. Voltak jobbak-gyengébbek, de úgy összességében mindegyik tetszett valamiért.

Tökibá3 2012.10.16. 15:15:03

Nekem egyértelműen nem az első tetszett igazán :)
A 3-4. rész viszont nagyon jól sikerült, s összességében, szerintem is többet ér a film egy 6-osnál, persze ez csak játék a számokkal.
Soha rosszabbat, szvsz jobb a Grave E. 2-nél. Ami pedig annyira nem is sz@r.
A sokat szapult 2. történetben meg éppen az idegen videózását értékeltem, mint rendhagyó ötletet.

Befőtt 2012.10.16. 15:50:06

én utálom ezeket a kézi kamerás filmeket szóval....! Purga mester! kérés! múltkor az absurd c. filmröl nem írtál mert rossz minöségbe tudtad megszerezni! írj az eyes of a stranger slasherröl kiváncsi lennék én nagyon imádom

tutiadöfi 2012.10.16. 17:05:59

nekem is az első tetszett, az még nagyjából lekötött, de a 2. nál már tekergettem,

hú a 4. viszont egész félelmetes lett és a sztorija is nagyon beteg

az utsó meg tűrhető, levezetésnek jó

összeségében nem egy nagy show, viszont próbáltak különlegesebb, egyedibb történeteket összerakni, nem az untig megszokott dolgokat

de így is elég közepes kotyvalék az egész

a techno-trollon jót röhögtem :)

Tökibá 2012.10.16. 18:00:40

Itten vannak valamiféle magyarázatok (spoiler alert!):

www.imdb.com/title/tt2105044/board/nest/205465006

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.10.16. 21:26:56

Most végeztem a filmmel, és teljesen le vagyok döbbenve. Rég volt olyan, hogy ennyire nem tudtam mit kezdeni egy filmmel:D. Talán utána kellett volna olvasnom, mielőtt írok, de szerintem az az igazi, ami nekem jön le, és nem az, amit mások a számba rágnak. Kicsit helyenként SPOILERezek!

Tehát kezdeném a kerettörténettel, ami már felvet egy-két kérdést, például hogy miért mindig akkor érnek vissza pont, amikor egy kazetta véget ér? MIért nézték végig a szalagokat, amikor fingjuk sem volt, hogy mit keresnek? És ha már nézik, miért nem állították le őket mondjuk a felénél, amikor mondjuk addig nem történt semmi? Ráadásul nincs is rendesen lezárva, vagy csak én pislogtam túl lassan...

Na de akkor pár szóban a sztorikról:

Amateur Night:

Kezdésnek nem rossz, nekem nem fért a fejembe, hogy hogy maradhatott végig a fején az a szemüveg...Valamint, hogyha tudta, hogy a többiek visszanézik a felvételt, miért pofázott a tükörnek, hogy bátorítsa magát...Nem lett volna az ciki másnap?:D
Viszont a vége felé belendül a sztori, és a vége felé elkezdtem izgulni is...de azért nem nagy szám. (6/10)

Second Honeymoon

Na ez meg mi a kurvaisten? Az unalom még elviselhető volt, de nekem nem állt össze. Gondolok itt az olyan apróságokra, mint hogy a kedves pár hogy nem ébredt fel egy reflektoros kamerára, amikor pofánvilágította őket? Vagy hogy miért merítette meg a retyóban a fogkefét? Ennyire ráért trollkodni? És miért fogta a kést a nőre is, amikor az elvileg vele volt?
Mindenesetre a nyakelvágás jól nézett ki, de amúgy semmit sem ér... (2/10)

Tuesday the 17th

A címért jár a piros pont, és a párbeszédeken is jókat tudtam röhögni helyenként. A fekete hajú csaj borszasztóan játszik, a sztori pedig itt sem tiszta nekem. De az elmosódott gyilkos nekem nagyon bejött. Kicsit az egész epizódnak Slender jellege volt:D. A gore nem sok, de korrekt, és elég pörgős is lett. (7/10)

The Sick Thin That Happened to Emily When She Was Younger

Az elmebetegül hosszú cím egy korrekt, és valóban parásabb részt takar, jó ötletekkel, és 95%-ban érthető sztorival. Az ilyesztések jók, a gore, már amennyi van, remekül kivitelezett, és az időt sem húzza. Már-már tetszett is:D (7/10)

10/31/98

Ez a kedvencem. A kararakterek itt a legjobbak, időhúzás itt sem fellelhető, a paráztatás szerintem profi, én össze is rezzentem párszor. Nagyon ötletes volt, és bár elképzelésem sincs, hogy a felvétel hogyan maradhatott meg egy olyan ütközés után, akkor is remek epizód lett. (8/10)

Szerintem ha a kerettörténetet megvariálják, hogy kicsit kapcsolódjon a kazikhoz is, (akár rendes kameraállásokból filmezve, és így meg lett volna osztva a film, mint mondjuk a CH-ban) és a második helyett kaptunk volna valami békebeli torture-pornt, és kicsit megmagyarázták volna, hogy melyik rész voltaképpen miről szól, akkor kifejezetten tetszett volna, így nem tudodm hova tenni...ahhoz képest, hogy rég vártam így horrort, mint ezt, azért elég csalódott voltam a stáblista alatt.

Purga kritikája mindenesetre jó, és egyszer a filmet is meg lehet nézni. A poszterek pedig egytől egyig kurva jól sikerültek:).

Ashlotte 2012.10.16. 22:12:20

A harmadik sztorinál, aminél azt írtad: "A másik pedig, hogy a film felétől teljesen feleslegessé válik a kamera használata. Miért, de miért venné fel ezt bárki is?"

Szerintem azért volt végig kamera, mert a kiscsaj mondta, hogy azt az izét csak a kamerán keresztül lehet látni, és tudni akarta, mikor, hol jelenik meg. Vagy félreértettem? :D

Ashlotte 2012.10.16. 22:18:19

Nekem amúgy a 4. a kedvencem, az Emily-s. Én úgy láttam, mintha valami magzat-félét vett volna ki a pasija belőle... Saját értelmezésben úgy raktároztam el a dolgot, hogy ilyen magzatokkal eteti a csávó a gyerekek szellemeit :)

homerkaro 2012.10.16. 23:01:23

szerintem borzasztó volt az egész. nagyon kiváncsi voltam rá de az egész film szenvedés volt számomra.

KeriJoe 2012.10.16. 23:12:11

HATALMAS SPOILER

A posztírónak:
The Sick Thin That Happened to Emily When She Was Younger című epizódban idegenek vannak, nem kísértetek. A csaj pasija segít nekik...az idegenek implantátumot vagy valami embriót raknak a lányba a csávó meg kiszedi azokat, hogy miért az már más kérdés :D.

Tadt 2012.10.17. 17:27:00

Én is próbáltam megnézni, de a putlocker haldoklik. A második tényleg unalmas.
keresztkérdés: tudja valaki mi a zene ami az első film alatt megy, amikor Lilith(aki egyébként valóban succubus volt, ezért félrevezető lehet,pedig ez itt egy vámpír) abban a szép pózban álldogál? :D

bencevarga 2012.10.17. 18:15:39

1. The Sick Thin That Happened to Emily When She Was Younger

2. Amateur Night

3. 10/31/98

4. Tuesday the 17th

5. Second Honeymoon

Tökibá3 2012.10.17. 20:37:15

"Az utolsó az egyetlen (!), amely analóg kamerával készült, vagyis egyedül itt jogos a VHS mibenléte."

Egyébként a betörők viszont mindent VHS-en néztek meg, sz'al simán belefér.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.10.18. 15:33:22

@Tökibá3: pont erről ugattam végig:D hogy nekem hülyeségnek tűnik, hogy manapság bárki is digitális felvételt analóg kazettára másoljon át. Ez kb. olyan, mint egy ferrari motort egy húsz éves suzukiba tenni.

Tökibá3 2012.10.18. 18:47:02

@purga: Elég hülye cím lett volna a "D/V/D".
:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.10.19. 11:01:06

A keretsztori egy nulla, akárcsak West szegmense. Az első kisfilmet nagyon élveztem, akárcsak az utolsót. Összességében nem érte meg a két órát.

ompoly 2012.10.19. 13:19:49

csalódás volt ez a film.

a kerettörténet zavaros és rossz

egyedül a vámpírnős volt érdekes és jó. és az utolsó még úgy-ahogy a jó effektek miatt.

a többi vagy unalmas, vagy nem jó, vagy mindkettő.

kettes és négyes értékelhetetlenül szar.

ompoly 2012.10.19. 13:19:49

csalódás volt ez a film.

a kerettörténet zavaros és rossz

egyedül a vámpírnős volt érdekes és jó. és az utolsó még úgy-ahogy a jó effektek miatt.

a többi vagy unalmas, vagy nem jó, vagy mindkettő.

kettes és négyes értékelhetetlenül szar.

ompoly 2012.10.19. 13:25:33

(becsszóra egyszer küldtem el a hozzászólást)

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.10.19. 15:30:44

@Tökibá3: nem is erről van szó, csak a sztorik lehettek volna "régebbiek". Igaz, hogy akkor kisebb a mozgástér, de legalább nem lesz ilyen cinkes.

Varin 2012.10.20. 02:52:57

Többnyire már leírtatok mindent, amit tudni kell erről a 2 óráról. Nem igazán érte meg, lehetett volna rövidebb, a kerettörténet fájdalmasan rossz, stb...

Nálam a sorrend (na, itt természetesen szembe megyek a többséggel, úgysem meglepő, hogy nem értek egyet a néppel - az Atrocious gyenge pontszáma azóta is fájó pont az életemben :D)

1. Second Honeymoon - Egyszerűen bejött ez a kis lassabb, realisztikusabb rész. Jó volt a meglepi a végén és végig kellően kíváncsi voltam, hogy mi is fog történni.

2. Amateur Night - Nagyon eltalálták a csajszit, grat érte.

3. The Sick Thin That Happened to Emily When She Was Younger

4. 10/31/98 - iszonyú jó jelenetek voltak... A falból kinyúló karok, a tükrös paráztatások

5. Tuesday the 17th - Borzalmasan rossz. Fájóan kurva szar :) Igazság szerint annyira nem tetszett, hogy az itt lévő hozzászólásokat olvastam már a közepétől. Csak azért nem 2/10 és 3/10 nálam ez a rész, mert tényleg ötletes volt nem megmutatni a rosszfiút.

Összességében az 5 sztoriból 4-gyel elégedett vagyok, de egyik sem volt kiemelkedő. Viszont a 3-as számú történet és a keret eléggé foscsi lett.

Ezt is láttuk, ezt is megéltük :)
(Thx purga kollegának a segítséget, szenvedtem volna még magamtól egy ideig, hogy melyik változathoz melyik felirat tartozik... az istennek sem találtam normális párosítást)

2012.10.20. 09:08:55

Ez egy fos. Nincs mit ragozni rajta.

Mi Amore Cadenza 2012.10.20. 20:58:12

Teljesen jó volt aludni rajta! :D Pedig nem is egyedül néztem :D
Nagy csalódás volt, ebből kiindulva már félek bármit is várni...
@Tökibá3: a D/V/D-n besírtam :'D

Darkcomet 2012.10.21. 19:32:31

Ritka szar film volt, akár egybe akarom értékelni, akár epizódonként lebontva.


süti beállítások módosítása