Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vér és Belsőség

Kevésbé ismert horrorfilmek, könyvek, sorozatok, továbbá vér és halál minden mennyiségben, "sznobhatás" nélkül. E-mail: hmblog66[kukac]gmail[pont]com

Suttogások, sikolyok

Címkék

18+ (3) 3d (53) 666parkavenue (8) afterdark (12) állat (67) americanhorrorstory (33) angol (91) angola (1) animáció (8) antológia (30) argentin (6) ausztrál (23) axn (10) ázsia extrém (5) bahamák (1) batesmotel (12) bd (4) belga (4) bio (18) böszörményi gyula (1) boxoffice (27) brazil (5) brutál (228) Chelsea Cain (1) chile (6) clive barker (1) csalódás (25) cseh (2) dán (6) dean r koontz (1) deathvalley (2) dexter (33) díszdoboz (3) dmitry glukhovszky (1) dracula (1) dunatv (1) dvd (47) easy (74) edgar allan poe (1) egyesültarabemírségek (2) elemzés (3) élőprogram (34) epizód (143) érdekesség (5) erőszak (23) extant (2) farkasember (32) fearitself (9) felhívás (139) fellenbeck roland (1) felsorolás (208) filippínó (1) filmmúzeum (2) finn (6) folytatás (186) fox (1) francia (49) fromdusktilldawn (2) g.p. smith (1) giallo (13) gondolatok (58) görög (1) guillaume apollinaire (1) hannibal (3) hemlock grove (1) hír (113) hírek (23) holland (8) hongkong (12) india (1) indonéz (3) interjú (15) ír (13) irán (1) ira levin (1) izland (4) izrael (2) japán (41) jelenet (7) jódeinkábbne (10) john wyndham (1) joseph dlacey (1) kanada (67) kannibál (37) karácsony (22) kép (7) képek (48) képesítés (2) képregény (5) kérdőjel (76) kézikamera (115) kína (2) kisfilm (48) kolumbia (4) könyv (21) könyv adaptáció (72) korea (17) kuba (1) laurell k hamilton (1) lengyel (3) lesrevenants (1) lett (1) lovecraft (11) luxemburg (2) m1 (1) magyar (78) málta (1) mastersofhorror (20) mexikó (7) monaco (1) mozi (97) neil gaiman (2) német (30) nem ajánlom (140) nem amerikai (148) nem horror (50) norvég (18) novella (6) nyereményjáték (62) olasz (56) onlinefilm (80) ördög (100) orosz (6) oscar (52) összefoglaló (28) összehasonlítás (79) osztrák (5) pc adaptáció (9) penny dreadful (1) poén (193) poszter (327) premier (31) pszicho (68) puerto rico (1) remake (94) rendező (61) retro (26) ritkaság (75) román (1) rtlklub (2) salem (2) scifi (110) slasher (124) sorozat (228) spanyol (57) spinoff (2) stephen king (14) svájc (4) svéd (15) szavazás (22) szellem (201) személyes (113) szerb (5) szingapúr (3) szlovák (1) szörny (80) tajvan (2) talesfromthecrypt (20) társasjáték (1) thai (13) thebridge (1) thekilling (2) theriver (5) thestrain (1) thewalkingdead (60) the following (1) thomas müller (1) thriller (128) toplista (19) török (1) trailer (496) tv (27) tv2 (2) tv6 (30) újzéland (9) ukrán (1) underthedome (3) update (6) uruguay (1) valós alap (42) vámpír (77) várjuk (131) vendég (43) vér (399) vers (1) viasat3 (3) vietnam (1) vírusos (24) vs (23) xxx (32) zene (16) zombi (219) zskat. (124) Címkefelhő

Friss kommentek

American Horror Story: Asylum - 2. évad, évadértékelő

2013.01.27. 19:28 - Varin

Címkék: sorozat ördög összefoglaló pszicho americanhorrorstory

Végleg bezárta kapuit a Briarcliff Manorban található elmegyógyintézet és ezzel véget ért sajnos az American Horror Story 2. évada. Következzen egy kimerítő megemlékezés arról, hogy mi is történt idén a kedvenc gyógyszállónkban. Vigyázat! Spoileres ömlengés és nyáladzás következik :)

ahs v1.jpg

Különösebben most nem térnék ki rá, hogy mi történt az évad első felében, ugyanis azt részenként követve olvashatjátok oldalunkon.

Az évad második felében már inkább a szereplők élete volt előtérben, nem pedig annyira az izgalmas cselekmények. A főszereplőink sorsa beteljesült, kié így, kié úgy.

Összehasonlítva az előző évaddal, egy merőben más és új dolgot kaptunk ettől a 13 résztől. Méghozzá olyat, amilyet bevallhatom, én még soha életemben nem láttam. Ha így nézzük, az első szezon egy alapvetően szokványos horror-sztori volt, amely az újdonság erejével hatott egy országos tévécsatornán, a maga durvaságával és bizarr hangulatával. A mostani évad azonban egy olyan mértékű horror-mixet kaptunk, amihez én mondjuk a Ház az erdő mélyén utolsó pár percében látott fantasztikumokat tudnám hasonlítani. 13 rész alatt kaptunk egy kis sátánkodást,  ufóskodást, egy kis bőrlenyúzó sorozatgyilkost, de volt még nekünk náci háborús bűnösünk, Anna Frank-imitátorunk és zombiszerű lényeink is.

ahs v2.jpg

Ha valaki csak ennyit olvas egy sorozatról, hogy egyszerre ennyi mindent ad nekünk és ennyire nagy fába vágták a fejszéküket az írók, akár azt is hihetné, hogy ez valami félresikerült horror-paródia, amit nem gondolhattak komolyan a készítők sem. Kifejezetten híve vagyok az egyszerű filmeknek, ami nem operál 30 kiszámítható csavarral és nem akarnak sokkal többet kihozni a karakterekből és történetekből, mint amire az képes. Az American Horror Story azonban olyan profin és olyan lebilincselően oldotta meg ezt a félelmetes egyveleget, hogy az példátlan és utánozhatatlan.

Nézzük hát végig, hogyan is alakult kedvenc szereplőink sorsa.

Sister Jude (Jessica Lange) – Kedvenc nővérünk jelentőségteljes szopáson megy át az évad folyamán.ahs v3.jpg A kezdetben erőskezű, hataloméhes, gonosz kínzóból a végére egy lerobbant, szellemileg nem ép, de szerető nagymama lesz. A főszereplők közül ő marad legtovább az Asylum lakója, egészen majdnem a bezárásig. Mindenképpen negatívumként szeretném felróni neki a bakelit lemezjátszó tönkretételét, ugyanis onnantól kezdve a társalgóban szóló Dominique-et felváltotta egy profi zenegép. Talán az évad legnagyobb percei voltak a már korábban belinkelt Name Game című nóta, egyenesen Jude nővér előadásában. Fantasztikusan bizarr volt kiszakadni egy kicsit az őrületből és azt nézni, hogy hogyan táncolnak együtt azok a groteszk személyiségek, akik miatt annyira megszerettük az AHS-t. Érdemes Kit arcát nézni tánc közben egyébként.
Azt hiszem, elvitathatatlan érdemmel jelölték Jessica Lange-et idén is Golden Globe-ra, amit sajnos ezúttal nem ő nyert meg.

Kit Walker (Evan Peters) – Róla sem beszélhetünk úgy, mint akinek a sorsa különösen happy enddel végződött. Amennyi kalandon átment a srác, nem csodálkoztam volna azon sem, ha ő válik a következő "Bloody Face" karakterré. Először közlik vele, hogy megölte az asszonyt és ezért mehet a gyogyóba. Ott felcsinálja a helyi családirtót, aki meghal, de aztán visszahozzák az ufók terhesen. Miután kiszabadul, otthon a felaprított asszony várja, akitől szintén születik egy gyerek. A családi idill nem tart sokáig, ugyanis az egyik anyuci úgy dönt, hogy a baltát a másik anyucin élesíti meg, úgyhogy mehet is be az elmegyógyintézetben, ahol öngyilkos lesz. 40 évesen, rák miatt Kit teljesen leépül, de az idegenek úgy döntenek, hogy megmentik.
Ez röviden Kit barátunk meséje. Szép kis sors, mondhatom. Evan Peters eléggé más karaktert kapott a rendezőpárostól erre az etapra, mint tavaly, de így is kiválóan látta el feladatát.

Lana Winter (Sarah Paulson) – Talán az ő szabadulásának tudtunk a legjobban szurkolni még az első pár részben. A kíváncsi riporter azonban az évad végére egy hülye picsa lett, akinek haláláért őszintén lehetett izgulni. Sajnos azonban a magát 80 éves létére meglepően jól tartó Lanát végül nem érte utol a végzet, így ő maradt az egyetlen életben maradt karakter a zárásra.

ahs v8.jpg

Monsignor Timothy Howard (Joseph Fiennes) – Tőle valahogy több szereplést vártam volna, mint az egyik legnevesebb színész. Annyira sokat nem tett hozzá a cselekményhez, de azért egy „sátán megölése projekt” még így is a számlájára írható, szóval tulajdonképpen megmentette a világot. A végén azért az öngyilkosságot tartotta a legjobb megoldásnak. Az ő keresztre feszítése szintén egy emlékezetes pillanat marad.

Dr. Oliver Thredson (Zachary Quinto) – Ugyan szinte mindenki Jessica Lange színészi játékát élteti (teljes joggal) a sorozatban, de engem talán az őrült doki megformálása nyűgözött le a legjobban. Olyan fantasztikus kettősséggel adta elő a racionális értelmiségit és a bekattant, emberbőrbe öltöző gyilkost, hogy arra csak szuperlatívuszok illenek.
Ahogy azt a színész is elmondta, már az elejétől tudta, hogy bizony ő Bloody Face és tudatosan úgy is épített fel a karaktert, hogy ő legyen az egyetlen, aki bizalmat ébreszt a nézőkben és a realitást képviselje egy kaotikus világban.

ahs v9.jpg

Megemlíthetnénk még a szereplők között a sátán által megszállt Mary Eunice nővért (Lily Rabe), aki szomorú véget ért, miután a Monsignor megölte őt. A náci háborús bűnös, Dr. Arthur Ardent (James Cromwell), aki végül szó szerint is egybesülhetett, pardon, egyesülhetett szerelmével, Mary Eunice nővérrel. Én szívesen néztem volna még mindkettejüket néhány részig.
Az évad végér visszakaptuk még pár rész erejéig Dylan McDermottot is, aki a derék Thredson doki fiát, Johnny-t alakította. Ilyen családi háttér mellett már meg sem lepődtünk, hogy ő is szeret emberbőrrel takarózni, illetve prostit bérelni, hogy friss tejet ihasson, mert a boltban már elfogyott. (Apropó, jut eszembe… Mi a legjobb az anyatejben? A csomagolás.)
De például kisebb szerepekben feltűnt még Brooke Smith és Adam Levine is. Az ő arcuk is mindenképpen ismerős lehet az edzett sorozatnézőknek.

Az utolsó két-három rész hangulata ugyan jelentősen eltért az előző tíztől, de egyáltalán nem volt zavaró, hogy ennyire elhúzták a történet lezárását. Az évadzáróban például szinte végig Lana Winters elmesélése alapján ismerhettük meg a ’60-as évek végétől napjainkig történt eseményeket.

ahs v4.jpg

A fantasztikus karakterek és a remek történet mellett egy-egy apró olyan momentum is volt, amely messze kiemelte ezt a sorozatot az összes többi horror közül. Gondolok itt a pillanatra, amikor Arthur egy többször kiszart ékszert adott át nagy szerelemmel az ő kicsi sátánkájának. Alighanem sokáig nem felejtjük el Briarcliff kissé egyedi karácsonyfáját sem, amelyet égők, jézuskák és csillogó díszek helyett emberi haj és műfogsor díszített. Hiába, na… Beteg társaságnak beteg karácsonyfa.

De természetesen az American Horror Story sem egy tökéletes sorozat, mert ilyen nem létezik. Essen szó a negatívumokról is. Én tudtam volna hanyagolni ezt a halál angyala dolgot. Frances Conroyra egyébként az első évadból is emlékezhetünk, mint az idős házvezetőnőre, Moirára. Ebben az évadban olyan sok szerepe nem is volt, inkább csak a látványos és teátrális szárnynyitogatásaival vétette észre magát az öregasszony. Talán foglalkozhattak volna többet Arthur lényeivel is, akik ugye kint nevelkedtek az erdőben.

ahs v6.jpg
Azonban ez a két dolog nagyon kevés volt ahhoz, hogy én ne ezt válasszam minden idők egyik legjobb sorozatává és évadává.

Amint azt anno a Dexter kapcsán szerettem hangsúlyozni, egy sorozat igenis lehet sikeres és szerethető óriási cliffhangerek és pofára esések nélkül is. Itt sem kaptunk lezárásként semmilyen hatalmas csodát, amelyben mondjuk kiderül, hogy Kit apja igazából a nővé átoperált Jude és hasonlók. Így volt kerek és egész ez a sorozat.

Ami pedig a jövőt illeti, a legfontosabb hír, hogy igen, lesz harmadik évad. A 2013 őszén induló harmadik szezon alapvető sztorija egy Rómeó és Júlia történet lesz, melyben a férfi főszereplő Evan Peters lesz, a hölgyet pedig Taissa Farmiga alakítja majd. Összeáll tehát megint az első évadban megszeretett pár. Ahogy azt Ryan Murphy, a sorozat egyik írója is elmondta Taissának nem nagyon volt helye a második évadban, de mindenképpen visszatér a következő szezonra, amit a színésznő is örömmel fogadott.
Ahogy azt sejthetjük ismét visszakapjuk a jól megszokott karaktereket, így nem kell idén sem nélkülöznünk Sarah Paulsont és Jessica Lange-et sem, aki szerint ezúttal megint negatívabb szerepet kap.

Nem is kérdés, hogy nem győzzük várni!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrormirror.blog.hu/api/trackback/id/tr895045182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi Amore Cadenza 2013.01.27. 22:10:36

Nekem az évadzáró rész lerontotta az egészet. Lana Banana már az első pillanattól kezdve az "állam érdekében agyonlövendő" kategóriába tartozott, és erre még 46 percen keresztül őt tolják a pofánkba?! Ne már...
Amúgy szerettem nagyon én is, pedig tudható rólam, hogy kétoldali sorozatundorban szenvedek. Rajongásomat tükrözendő 3 hete kezdtem el ezt az egész AHS-esdit, az első évad lement 3 nap alatt, aztán nofene, bőven utolértem magam :)

A 3. évadot várom sok szeretettel, annál is inkább *vigyázat, fangirl üzemmód*, mert megint az édes Evan Peters lesz a főszereplő :) Remélem, ismét szőkén :D Taissa-t meg nemhogy nem szerettem, de egyenesen... hát fúj. És megint pont ő...? Na jó, a Hófehér és a Vadászt is végigsínylődtem Chris Hemsworth kedvéért *-*

Öööö, hol tartottam? Ja igen, kifolyatom Varin kollega liternyi nyálát a laptopomból (jó cikk volt, nyugi) aztán játszok egy kis "Name Game"-et ;)

Ó igen! És Mary Eunice for president!

Varin 2013.01.28. 15:05:46

Szerintem a készítőknek nem is volt céljuk, hogy ne utáljuk meg Lanát az évad végére. De ezt már a 12. részben elkezdték :) Nem véletlenül szurkoltam én is a kis Thredsonnak :D
Büszke is vagyok rád, hogy ilyen hamar ledaráltad minden idők legjobb sorozatát :P

A harmadik évadban pedig valószínűleg kapunk egy fasza kis boszorkányos sztorit, ha nem tévedek.
Egy kis Salem nem hiányozhat sehonnan sem :P
Ja, és nyálam még maradt :P Így is visszafogottan írtam le az érzéseimet, hogy mennyire bejött ez az évad :)
És a szőkéket ugyan nem szeretem különösebben, de Mary Eunice.... hmmmm :D

Near93 2013.01.28. 19:04:01

Engem leginkább az időben való előre haladás zavart. az első 11 résznek megvolt a maga atmoszférája, a lepukkant és régi stílusú sztori apácákkal, ördöggel, és beteg tudóssal.

Aztán hirtelen jött a 12. rész, ahol az állam átveszi az intézetet, és oda minden atmoszféra. A szereplők kijutottak, és voltaképpen nem történt utána semmi. Az egyetlen ember akiért tényleg izgultam az Jude nővér volt. Lana elhagyott fiának története kb annyira tudott lekötni, mint egy Naruto epizód. Valahogy nagyon izzadtságszagú lett az szerintem. Ahogy az is hogy sok mindent bele tettek, de szinte egyiket sem bontották ki. (halál angyal, zombik, űrlények) egyedül amiből ki tudtak valamit hozni, az Mary Eunice megszállottsága volt, ami tényleg jóra sikerült, és a színésznő is hiteles volt.

Összességében nagyon jó a sorozat, de nekem nagyon úgy tűnik hogy a készítők nem voltak azzal tisztában hogy bizony 13 rész kevés ahhoz hogy ennyi minden legyen egy történetben. Az utolsó két rész pedig őszinte leszek, nagyon gyenge. Az ember azt gondolná, hogy na most felpörögnek az események, és rengeteg minden fog történni. Minden összeáll egy nagy egésszé és az ember kapkodni fogja a fejét. E helyett megkapjuk azt, hogy hogyan lesz Lana Winters-ből egy magának való, önző és utálatos nőszemély. Aki ráadásul még csak meg sem hal a végén.

Minden esetre a harmadik évadot én is nagyon várom, mert ez is egy nagyon fantázia dús évad volt. Remélem a következő évadban jobban fogják tudni kezelni a sok hirtelen jött ötletet.

-Britpopper- · http://focker.blog.hu 2013.01.29. 09:47:39

Minden elemében zseniális évad volt.

Egy bizonyos dolgot azonban észrevettem de aki még nem látta végig az évadot, az ne olvassa el.

SPOILER ALERT!

Amikor Kit és a Monsignor beszélgetnek az irodában és a falra vetül az árnyékuk akkor remélem nem csak nekem tűnt fel hogy egy jelenetben a Monsignor árnyéka előbb nyúl a pohár után és iszik mint az ember maga! Na, ez vajon mit akarhatott jelenteni?

SPOILER VÉGE

Érdekes és értékes sorozat ez, az biztos.

Varin 2013.01.29. 11:58:53

@-Britpopper-:
Újranéztem kikockázva sokszor, de nem vettem észre igazából semmit. Maximum egy nagyon nagyon picit látszik úgy, mintha előbb érne oda a keze, de azt simán betudhatjuk optikai csalódásnak.
Ha így lett volna egyébként, akkor azonnal az lett volna a -egyébként logikusnak tűnő- magyarázat, hogy sátán bácsi őt választotta legújabb játékául. De ekkor viszont például öngyilkos sem lett volna... Szóval szerintem nem igazán akartak itt semmit mutatni a rendezők és a neten sem találtam róla teóriákat, de ha a többiek is így látják, meggyőzhető vagyok :)

RFB 2013.01.29. 15:10:38

Nekem bizony leesett az állam. Ez az évad nálam bekerült a sorozatos Hall of Fame-be. A sztori, a hangulat, a színészek... eszméletlen jó volt mind.
Az operatőri munka és a képi világ egy külön tanulmány lehetne, zseniális volt végig.

Sokat dobott az évadon az első évadhoz hasonló drámai lezárás. Lepörgött a horror, megjött a drámai feszültség és az epikus lezárás. Tökéletes volt.
A 11. rész után csak találgattam, hogy "Még két rész? Abban mi lesz?" És bizony volt még miről beszélni.

Pl. Annál a résznél, amikor a felolvasás van a könyvtárban és a bűntudata kezdi marcangolni Lanát, annál olyan érzésem volt, mintha egy jól sikerült Twilight Zone részt néznék.
Az ilyen kellemes apróságok is mélyítik az élményt, amikor Kit elmeséli mi lett a gyerekekkel. Az egyik neurológus, a másik agysebész... hehe.
Az is nagy plusz volt végig, hogy csak a legvégén derült ki, hogy melyik a fő szál. Akármelyik lehetett volna. Az első tippem Sátán lett volna.

Pár apróság, ami lehetett volna picit jobb:
- Zachary Quinto egy kicsit túl van értékelve. Egyáltalán nem volt rossz, amit csinált, sőt, de valami fűszer még mindig hiányzott a dologból.
- Ugyanez igaz a náci doktort alakító színészre is. Pl. a Boardwalk Empire-ben is ugyanezt a "tekintélyes uraság" figurát hozta. Fura, hogy betegnek írjátok, pedig csak a tudomány oldalán állt.
- A Mary Eunice/Devil szálat kicsit hamar vágták el. Őt még elnéztem volna pár részen keresztül. Megjegyzem szerelmes lettem és elkezdett érdekelni az apáca téma is... :D
- A megcsonkított nimfománnak még járt volna egy jelenet valami lezárásféleséggel.
- A legvégén a sima pisztolylövést kevésnek éreztem. Pl. ha Lana belefojtja a saját maszkjába Juniort, vagy valami.

Általában mindenhol Jessica Lange-t éltetik, abszolút megérdemelten, egy igazi oldschool színész-díva az öreglány, de mindenképp ki kell emelni Sarah Paulson-t is. Sose hittem volna, hogy ennyire át fogom érezni Lana Winters szenvedéseit. Lenyűgöző volt. Mindkettőnek oda az Emmy díjat!

Near93: Neked majd küldök ufóhoz műszaki leírást meg használati utasítást. A te kedvedért megkeresem a halál angyalának születési anyakönyvi kivonatát is. Jimmy Hoffa holtteste érdekel? Térkép a Szent Grálhoz?... ha érted mire próbálok célozni. (sóhaj) Ja és zombik? Hol?... A jelentéktelen kísérleti alanyokra gondoltál?

bldo 2013.01.30. 01:04:49

Jó volt a lezárás, nagyon tetszett.

Alábbiakban kicsit SPOILERES leszek.

Érdekes utalás, hogy a Briarcliff-et leleplező dokumentumfilm több helyen összecseng Geraldo Rivera híres-hírhedt, a Willowbrook State Schoolban uralkodó állapotokat bemutató 1972-es riportjával. Például Lana majdnem szó szerint idézi Rivera mondatait ("This is what is looked like, this is what it sounded like but how can I tell you about the way it smelled? It smelled of filth, it smelled of disease, and it smelled of death.", amely a sorozatban így jelent meg: "These images and sounds are far more powerful than any words that can be spoken. But how can I describe to you the way it smells? It reeks of filth, of disease. It smells of death."). Egyik-másik képi beállítás is hasonló, pl. a földön ücsörgő, kényszerzubbonyban lekötözött alak, az etetés, stb. Nagyon érdekes volt.

A legvégső jeleneten pedig sokat gondolkodtam, hogy nem arra utaltak-e a készítők, hogy ez az egész történet valójában meg sem történt, és az egész csak Lana kitalációja. Egyelőre arra jutottam, hogy bár nagyon csábító az ötlet, pár mozaikdarabkát ebben az esetben sehogyan sem tudok a történetbe illeszteni - legalábbis úgy nem, hogy a magyarázat ne legyen erőltetett. Mindenesetre érdekes volt eljátszani a gondolattal.

Varin 2013.01.30. 02:19:50

@RFB: Nálam pont ZQ volt a legnagyobb pozitív csalódás. Szerintem fenomenális, amit alakított :)

Varin 2013.01.30. 02:24:20

@bldo: Igen, erről a bizonyos lanás dologról én is olvastam több helyen is, hogy mi van, ha csak képzelte az egészet.
Ez ellen a dolog ellen több dolog is szól:
- ha mondjuk a könyvet mesélte el nekünk, akkor jobban meg lettek volna magyarázva a dolgok. Pl. ugye az ufós kérdés. De akár még az interjúban is kitértek volna a részre. Az meg a másik kérdés, hogy ha valaki ennyi baromságot leír egy könyvbe, azt nem veszik komolyan. Tehát valószínűleg a könyvben nem is volt semmi említés Arthur lényeiről, vagy az idegenekről.
- Johnny azt mondta, hogy a hangfelvételt az e-bayen vette, tehát van kézzelfogható bizonyíték is arra, hogy ez megtörtént.

Szerintem is megpróbálták a záróképsorokkal elültetni ezt a gondolatot a fülünkben, de attól még nem valószínű, hogy tényleg csak képzelte az egészet Lana és valójában be sem zárták oda. De igazából olyan nagyon nem is számít :)

fleurette 2013.01.31. 16:39:36

Jessica Lange ismét kiválóan alakított.

Tiger Woods 2013.02.01. 18:37:31

szerettem az első évadot is, de ez szerintem messze jobban sikerül. sőt, az egyik legjobb minisorozat volt, amit az elmúlt években láttam.

a cikkben felsoroltak mellett megemlíteném még az olyan remek mellékszereplőket, mint franka potente, chloe sevigny vagy ian mcshane. mindannyian kibaszott jól hozták a rájuk írt karaktereket.

Varin 2013.02.01. 20:12:08

Na, egy jó hír :)

"It’s official! Lily Rabe is back for the next American Horror Story."

Syracuse 2014.01.27. 19:29:33

"De például kisebb szerepekben feltűnt még Brooke Smith és Adam Levine is. Az ő arcuk is mindenképpen ismerős lehet az edzett sorozatnézőknek."

Hahaha, Levine-hez nem nagyon kell sorozatot nézni (én pl. még nem is láttam sorozatban ezen kívül) :D


süti beállítások módosítása