Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vér és Belsőség

Kevésbé ismert horrorfilmek, könyvek, sorozatok, továbbá vér és halál minden mennyiségben, "sznobhatás" nélkül. E-mail: hmblog66[kukac]gmail[pont]com

Suttogások, sikolyok

Címkék

18+ (3) 3d (53) 666parkavenue (8) afterdark (12) állat (67) americanhorrorstory (33) angol (91) angola (1) animáció (8) antológia (30) argentin (6) ausztrál (23) axn (10) ázsia extrém (5) bahamák (1) batesmotel (12) bd (4) belga (4) bio (18) böszörményi gyula (1) boxoffice (27) brazil (5) brutál (228) Chelsea Cain (1) chile (6) clive barker (1) csalódás (25) cseh (2) dán (6) dean r koontz (1) deathvalley (2) dexter (33) díszdoboz (3) dmitry glukhovszky (1) dracula (1) dunatv (1) dvd (47) easy (74) edgar allan poe (1) egyesültarabemírségek (2) elemzés (3) élőprogram (34) epizód (143) érdekesség (5) erőszak (23) extant (2) farkasember (32) fearitself (9) felhívás (139) fellenbeck roland (1) felsorolás (208) filippínó (1) filmmúzeum (2) finn (6) folytatás (186) fox (1) francia (49) fromdusktilldawn (2) g.p. smith (1) giallo (13) gondolatok (58) görög (1) guillaume apollinaire (1) hannibal (3) hemlock grove (1) hír (113) hírek (23) holland (8) hongkong (12) india (1) indonéz (3) interjú (15) ír (13) irán (1) ira levin (1) izland (4) izrael (2) japán (41) jelenet (7) jódeinkábbne (10) john wyndham (1) joseph dlacey (1) kanada (67) kannibál (37) karácsony (22) kép (7) képek (48) képesítés (2) képregény (5) kérdőjel (76) kézikamera (115) kína (2) kisfilm (48) kolumbia (4) könyv (21) könyv adaptáció (72) korea (17) kuba (1) laurell k hamilton (1) lengyel (3) lesrevenants (1) lett (1) lovecraft (11) luxemburg (2) m1 (1) magyar (78) málta (1) mastersofhorror (20) mexikó (7) monaco (1) mozi (97) neil gaiman (2) német (30) nem ajánlom (140) nem amerikai (148) nem horror (50) norvég (18) novella (6) nyereményjáték (62) olasz (56) onlinefilm (80) ördög (100) orosz (6) oscar (52) összefoglaló (28) összehasonlítás (79) osztrák (5) pc adaptáció (9) penny dreadful (1) poén (193) poszter (327) premier (31) pszicho (68) puerto rico (1) remake (94) rendező (61) retro (26) ritkaság (75) román (1) rtlklub (2) salem (2) scifi (110) slasher (124) sorozat (228) spanyol (57) spinoff (2) stephen king (14) svájc (4) svéd (15) szavazás (22) szellem (201) személyes (113) szerb (5) szingapúr (3) szlovák (1) szörny (80) tajvan (2) talesfromthecrypt (20) társasjáték (1) thai (13) thebridge (1) thekilling (2) theriver (5) thestrain (1) thewalkingdead (60) the following (1) thomas müller (1) thriller (128) toplista (19) török (1) trailer (496) tv (27) tv2 (2) tv6 (30) újzéland (9) ukrán (1) underthedome (3) update (6) uruguay (1) valós alap (42) vámpír (77) várjuk (131) vendég (43) vér (399) vers (1) viasat3 (3) vietnam (1) vírusos (24) vs (23) xxx (32) zene (16) zombi (219) zskat. (124) Címkefelhő

Friss kommentek

Még mindig négyesével tálaljuk a 2012-es filmeket!

2012.11.11. 12:23 - purga

Címkék: kanada angol poén zombi kérdőjel vámpír pszicho antológia nem ajánlom farkasember felsorolás zskat.

Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért.

1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The Beast Among Us

Rendezte: Louis Morneau

verfarkas.jpgAz előzményeket gondolom mindenki ismeri. Az Universal stúdió leforgatta a Farkasembert, ami megérdemelten lett bukás, tekintve, hogy semmi újat nem tudott felmutatni. Azonban valamiért nem adták fel és készítettek egy reboot-ot, ezúttal direkt DVD-re. Csak a korelhelyezés egyezik, minden másban teljesen más. A végeredmény azonban így is siralmas.

Adott egy nagyobb falu (vagy kisebb város?), ahol egy farkasember zaklatja a jónépet. Ami pozitívum, hogy ezt mindenki elfogadja, senki se kezeli úgy a történteket, hogy "már pedig ilyen nincs". Az viszont abszurd, hogy még a hivatalos rémvadászok is kiröhögik azt a feltételezést, hogy vannak vérfarkasok, akik akármikor átalakulhatnak, nem csak teliholdkor. MERT AZ KÉPTELENSÉG BAZZMEG! Ez olyan, mintha valaki nem hinne az alkoholmentes sörben, vagy nem is tudom mihez hasonlítani.

Szóval az említett vadászokat megbízzák, hogy kutassák fel és öljék meg a lényt. Igazából az egész film a jól ismert "ki csoda lehet" játékra van felépítve. Ez a része nem is annyira zavaró, de minden más igen. A karakterek borzalmasak. A vadászok már kínosan manírosak és jól ismert figurákat hoznak. Van itt Django- és Michelle Rodriguez-klón is. Ráadásul ez utóbbi lángszórót (!) kapott, aminek a jelenléte kész agyfasz. Ugyanis még az autót is előbb találták fel, amit viszont nem látni. Azt meg már meg sem merem kérdezni, hogy honnan szerzett hozzá gázt...

werewolf-thebeastamongus-pic.jpg

Ebben a filmben semmi se működik. Borzasztóan steril. A szerelmi szál, vagy még inkább az orvos-tanonc vergődése agyzsibbasztó. Sikerült még zombikat is belepakolni, nem tudom minek. Illetve egy vámpírt is, amit én szintén nem tudtam felfogni. A lezárás meg annyira idegesítő, hogy  legszívesebben beleboxoltam volna a képernyőbe.

Örvendetes, hogy a Select ilyen gyorsan, megpakolva extrákkal elhozta hozzánk, csak éppen minek? Karácsonyi ajándéknak ideális, mármint olyanoknak, akiket megakarsz szívatni. Mondjuk ahhoz meg túl drága. Inkább hagyjátok a fenébe.

A rendező már ismert, legutóbb a Kéjutazás 2: Holtsáv kapcsán került szóba. Az jobb.

2. Cockneys vs. Zombies

Rendezte: Matthias Hoene

cockneys-vs-zobies-post.jpgMeg kell hagyni, hogy az alapötlet zseniális. Egy kisstílű banda bankot rabol, hogy a pénzből megmenthessék a nagyapjuk lebontásra ítélt idősek otthonát. Csak hogy a rablás végeztével arra eszmélnek rá, hogy kitört a zombiapokalipszis. Ezt szó szerint tessék elképzelni. A film legnagyobb bakija, ugyanis még egy óra se telik el, de hirtelen fél London bezombul. Mivaaaan?!! Ezt ne akarják már velem megetetni! Nincs átmenet, nincs semmi küzdelem. Mintha a 28 nappal később 28 perc alatt ment volna végbe! De! Legalább ismét van előzmény, végre nem csak a "semmiből" jött a vírus klisét játszatják el velünk. Halleluja!

Amivel kitűnni látszik a szokásos vicces zombis filmek közül, az a nyugdíjasok harca. Élükön Alan Forddal, aki hozza a Blöff és A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső filmekben megismert kemény karaktert, amit mindig is imádtunk. Eleve ott van a levegőben a párhuzam, hiszen szokás mondani, hogy az otthonban lakók már "élőholtak", kik a a halálukat várják. A járókeretes üldözés meg telitalálat. Azonban ezzel a szállal egy giccses bájt is adtak a filmnek. Mert ugye senki se gondolja, hogy szegény, kis cuki-muki aggkorúakat majd széttépik? Ez a Cockneys vs. Zombies második nagy hibája: túlságosan is ártatlan. Hiába raknak bele csecsemő kirúgást, attól még jóformán csak a negatív szereplők halnak meg.

A harmadik hiba meg maga az ötlettelenség. Hiszen az angolok már legyártották az eszméletlenül jó Haláli hullák hajnalát, amivel már nagyon sok "angolos" poént ellőttek. Ez viszont olyan, mintha Guy Ritchie és Seth MacFarlane szerelemgyereke lenne. Ugyanis megvan a balfék rablóbanda (élükön a pszichopata fekával) és megvannak azok a tipikus Family Guy-os poénok, hogy "emlékszel? és erre jön egy viccesnek szánt flashback".

A negyedik, és legfontosabb hiba azonban maga a lapos humor. Csak párszor tudtam felnevetni, igazából eléggé erőtlennek éreztem végig. Az meg már kifejezetten szánalmas, hogy kétszer is eljátsszák az ezeréves "van valami mögötte, nem hiszi el, pedig tényleg" poént.

Jó a dinamikája és egyszer érdemes is megnézni, de nagyon kevés újdonságot fogtok látni.

3. The Barrens

Rendezte: Darren Lynn Bousman

The_Barrens-post.jpgA rendező karrierjét mindig is figyelemmel kísértük. Hiszen túl azon, hogy letudta a Fűrész 2-3-4-et, még szépen elhozta nekünk az egyedi hangulatú Repo! - A genetikus operát, a korrekt Mother's Day remake-t és a borzalmas 11-11-11-et. Talán ez utóbbi tehet arról, hogy a mostani filmje mintha nem kapott volna akkora költségvetést, már csak azért is, mert végig egy erdőben játszódik. Erdőben forgatni meg voltaképpen a legolcsóbb mulatság, főleg ha végig négy emberre koncentrálsz.

Mert ugyan vannak mellékszereplők, a hangsúly egyértelműen egy családon van. Akik elmennek kempingezni, csak jobban összekovácsolódjanak. Elméletben. Gyakorlatban a gyerekként hisztiző apuka akarata érvényesül végig. Anyuka rendben van, a nagylány kissé idegesítő, mint minden kamasz a filmekben. Annyira elegem van a lázadásukból... Az öcsike viszont nagyon aranyos.

Nehéz róla írni, mert igazán nincs mit. Apa (Stephen Moyer - A pap - Háború a vámpírok ellen, 88 perc, Sade márki játékai) egyszerűen bekattan, és mindenhol a "Jersey-i ördögöt" látja, ami egy otromba nagy szörny. Ennek a legendának az elmesélése egyébként jól, hátborzongatóan sikerült. Ugyanakkor nem kapunk mást, mintha a Ragyogás családját beraktuk volna az Ideglelésbe. Ez is az az eset, amikor lényegtelen, hogy a főszereplő tényleg látja-e a szörnyet, vagy csak megőrült. Mert mindkét esetet láttuk már. Ugyan egész ügyesen próbál lavírozni mindkét elmélet között, én se jöttem rá addig, amíg nem derült rá konkrétan fény. Azonban ezt valahogy kevésnek éreztem.

A kivitelezés egyébként pöpec, szép tájképek és közelik vannak. Továbbá a színészek abszolút hitelesek és végre működik az a rohadt mobiltelefon is! Akit érdekel a pszichológiai horror, annak ajánlom, de a többieket nem hiszem, hogy le tudja majd kötni.

Korábban már volt róla egy előzetesünk.

4. Scary or Die

Rendezte: Michael Emanuel és Bob Badway

scarry-or-die-post.jpgAntológia, amiben öt különböző sztori kap helyett. Az eredeti elképzelésem az volt vele kapcsolatban, hogy majd a V/H/S mintájára külön-külön bemutatom őket, csak hogy ez teljesen felesleges. Ugyanis mind egytől egyig borzalmas. Valami elképesztő, hogy egy antológiában mindegyik mű ennyire szar legyen. Le vagyok döbbenve.

Már eleve a "kerettörténet" illúzióromboló, hiszen egy rothadó kezet látunk, amint az interneten keresztül nézi ezeket a kisfilmeket. Vagyis mi is "csak" filmeket látunk! Ennek így mi értelme volt?

Nem elég, hogy mindegyik unalmas, vontatott és mérhetetlenül gagyi is, de még a filmek hossza is szélsőségesen eltérő. Van köztük 10 perces, meg van 45 perces is! Ez utóbbi a legnagyobb röhej, ugyanis a főszereplőt megharapja egy vérbohóc és utána maga is bohóccá alakul! Ami viccesen hangzik, de baszki, ezt ők halálosan komolyan vették!!! Leírhatatlanul szánalmas!

Hiába vannak itt zombik, vámpírok, meg mit tudom én mik, ha mind ótvar! Többet nem is akarok róla írni. A lényeg, hogy kerüljétek nagy ívben! Tudom, nagy a kísértés a "vérbohóc" miatt, de könyörgöm higgyetek nekem és NE NÉZZÉTEK MEG!

Vérfarkas - A szörny köztünk van: 3/10

Cockneys vs. Zombies: 5/10

The Barrens: 5/10

Scary or Die: 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://horrormirror.blog.hu/api/trackback/id/tr184901552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Umberto 2012.11.11. 13:15:20

"letudja majd kötni"

helyesen: le tudja majd kötni

másik észrevételem: a Scary or die mind műfajilag, mind művészileg kimagaslóan jó film - ne higgyetek ennek a kritikának!

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.11.11. 13:35:14

@Umberto: ohh elgépeltem.

Művészileg kimagaslóan jó... ne már:D Mire alapozod? Komolyan érdekel, hogy mi értékelhetőt látsz te ebben.

lecsapok 2012.11.11. 14:02:13

hmm...nem tudom mások hogy vannak ezzel, de nekem ez a fajta poszt sokkal jobban tetszik, mint ezek a sorozatbemutatók, meg könyvbemutatók...igazából kivan a t*köm velük :( régen sokkal jobb volt a színvonal...

Halloween 13 2012.11.11. 14:59:36

Nekem a Universal 2010-es Farkasembere nagyon tetszett, szerintem egy nagyon alulértékelt film, pedig nagyon sok jó tulajdonsága van. A The Barrens jól hangzik, lehet vetek rá egy pillantást :)

Halloween 13 2012.11.11. 14:59:36

Nekem a Universal 2010-es Farkasembere nagyon tetszett, szerintem egy nagyon alulértékelt film, pedig nagyon sok jó tulajdonsága van. A The Barrens jól hangzik, lehet vetek rá egy pillantást :)

Umberto 2012.11.11. 15:25:02

Az első történet a zombifilmek világába kalauzol, ráadásul erős politikai töltetet is tartalmaz. Attól függetlenül, hogy az 5 sztori közül ez sikerült a legkevésbé, ez egy hiteles, merész és képileg is roppant hatásos zombi-rövidfilm. A végén lévő kisebb csattanó a horrorokban föllelhető fekete humor egy jó példája. A cím magában rejti a politikai allúziót: a határ egyszersmind élők és holtak közötti határ, ugyanakkor Mexikó és USA között is húzódik, mintegy sugallva, hogy a bevándorlási politika nem vezet sehová, a rasszizmus, a gyűlölet meg pláne nem. A gyűlölet gyűlöletet szül, a zombi pedig zombit.

A 2. sztori zseniális. A maga lírai hangulatával, a környezetrajzzal, a hiteles és teljesen adekvát narrációval művészi szintre emeli azt, ami később a csattanóból kiderül.

A 3. rövidfilm a pszichológiai horror sötét bugyraiba vezet, a freudi tudattalan világába. Itt is bármi megtörténhet, hiszen semmi nem mond ellent a tudatalatti és/vagy az emberi lelkiismeret világának. Nem véletlen, hogy a mű alkotója egy látszólagos road movie köntösébe bújtatta a lélek/tudat rémmeséjét, szimbolizálva ezzel az ember mélységeit, mely életének, életútjának a tükrén keresztül nyer értelmet.

A 4. a legjobb, leghatásosabb, legnyomasztóbb és legrendkívülibb. A bohóc mint pokoli figura már King regényében (AZ) is megmutatta magát mint álruhába bújt ördögi teremtmény. A bohóc ezúttal is gyerekekkel táplálkozik, ám azzal, hogy most egy felnőtt is "bejátszik a képbe", új értelmet nyer a "bohóckodás". Egy kertvárosi amerikai családtörténet ez; a fivéri kapcsolat megrázó és ijesztő története, mely egyúttal az ún. metamorfózis-elbeszélés tökéletes példája.

Az utolsó történet amolyan "záróakkord"-szerű. Némiképp könnyedebb, mint a többi, egyszerű, sallangmentes. Olyan, mint egy bonus track vagy egy novelláskötet utolsó darabja, "még egyet útravalónak".

Az, hogy mindezek a történetek keretbe foglaltak és hogy ezt a keretet mi adja, szintén telitalálat. Nem véletlen, hogy az internet, a média világa a forrás, mára már az gyűjti egybe a rémmeséket. És miközben ilyeneket nézünk, úgy válunk mi is ilyenné, röviden: amit nézel, az leszel. Metafikció ez, kérem, kikacsintás magára a műfajra, illetve az azt tápláló (kor)jelenségekre.

Umberto 2012.11.11. 15:39:17

Ja, az pedig vicc-kategória (ne haragudj!), hogy ezt írod mintegy negatív kritikaként:

"még a filmek hossza is szélsőségesen eltérő. Van köztük 10 perces, meg van 45 perces is!"

Olvastál már novelláskötetet? Ott minden novella ugyanolyan hosszú? Ha egy ötlet másféle kivitelezést, rövidebb vagy hosszabb kifejtést igényel, mint egy másik, akkor annak az az eredménye, hogy az egyik rövidebb, a másik hosszabb. Ebből is látszik amúgy, hogy az alkotók nem a "szimmetriára" mentek rá, hanem arra, hogy valóban azt hozzák ki az ötletből, ami benne rejlik.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.11.11. 17:19:48

A Vérfarkasból lehetett volna csinálni egy egész kis kellemes szórakoztató B kategóriás vackot is. De egyszerűen csak egy nézhetetlen vackot gyártottak, képtelen voltam végignézni.

Viszont a Cockneys vs Zombies nekem bejött, rettenetesen jól szórakoztam rajta:)

lecsapok 2012.11.11. 19:25:30

az én komimra meg senki nem válaszol. :(

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.11.11. 19:30:12

@Umberto: Köszönöm. na akkor elmondom, h nekem egyenként mi a bajom.

1. Abszolút sztereotip. Meg rendkívül ostoba is. Az elején kifizetik a kaját, de megölik a boltost. Nem lett volna egyszerűbb egyből megölniük? Aztán az, hogy a holtak egy olyan löttytől kelnek életre, amit előtte az egyikük iszogatott! Benne miért nem volt semmi elváltozás? Ha meg abból indulunk ki, hogy a kettő nem függ össze, akkor meg felvetődik a kérdés, hogy miért csak most támadtak fel?

Azt meg ne akarja már senki elhitetni velem, hogy egy ilyen fogatlan tahónak bombanője van!

2. Itt meg nem értettem, hogy a vadászon kívül miért csak ázsiaiakat láttunk? El akarták hitetni velünk, hogy ez most valami ázsiai országban játszódik? Vagy ez egy olyan negyed volt? Semmi autentikusság nem látszódott. Eleve nem értem, hogy a vadásznak miért kellett elrabolnia a nőt?

3. Ez meg kivitelezésében amatőr. Egy 10-15 perces filmben miért kell egy egész jelenetsort megismételni? Ennyire retardáltnak nézik a nézőt, hogy nem emlékeznek vissza 5 perccel előbbre?! Illetve, hogy szállt ki a mozgó kocsiból és hogy rakta össze magát a hulla?! Szellem nem lehet, mert azok ritkán szivaroznak. Tudtommal.

4. Itt meg tényleg meg kell sajnálnunk szegény srácot, aki drogárusításból szerzi a pénzt és szarik a ház körüli teendőkre... Annyira együtt tudok érezni vele... Amúgy meg ez az egész ötletet a Dexter laboratóriumának egyik részéből lopták. vagyis még csak nem is egyedi.

5. Ez meg csak simán sablonos. Ja és nem egy Mesék a kripták rész épít erre.

A terjedelemre meg arra céloztam, hogy azért egy antológiánál kissé furcsa, hogy a játékidő felé egy darab film teszi ki.

Egyébként mindegyik baromi vontatott, borzalmas operatőri munkával, ami még egy tévé- vagy asylumfilm színvonalát sem éri el. A színészek meg minden esetben jóformán csak lézengenek, semmi erő nincs bennük.

De ha neked tetszett, akkor legyen úgy. Csak félek, hogy a többségnek nem.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.11.11. 19:34:40

@lecsapok: most nem azért, de könyves nagyjából csak havonta egyszer van. Ráadásul minden esetben van hozzászóló, szóval a többségnek bejövős.

A sorozatokat meg tessék nézni, nem hiszem el, hogy egyiket se nézed:)

Nem hiszem, hogy színvonalesésről beszélhetünk, hiszen próbálunk egyre több embert megszólítani. Meggyőződésem, ha még mindig csaak filmkritikák lennének, akkor sokkal kevesebben olvasnának.

Mindenesetre azért majd lesz valamiféle szavazás, vagy kérdőív, hogy felmérjem az igényeket. Ha pl. valamelyik sorozatot egyikőtök se nézi, akkor tényleg feleslegesen írunk róla.

DrHellSpawn 2012.11.11. 19:41:44

Én nem hiszek az alkoholmentes sörben. :)

Agent Ricsko 2012.11.11. 20:32:55

Szerintem Umberto ezt a kommentet viccnek szánta, esetleg valami rokona dolgozhatott a filmen, így szívügye.
Ebbe a kétfilléres, katasztrofális, igénytelen fércműbe ennyi mindent belemagyarázni szinte már művészet!

lecsapok 2012.11.11. 21:06:42

@purga: pedig el kell hinned :D én amúgy sem vagyok egy sorozat néző típus, ugyanis legtöbbször nincs időm időm megnézni egy részt és én nem szeretem hogy ha lemaradok valamiről. rákeresni,amiről lemaradtam meg csak szimplán lusta vagyok. ezért néztem meg például több részes filmet előről, pl. rémálom az elm utcábant. nem szeretem hogyha valamit nem értek vagy hogy ha nem vagyok benne a történetben. véleményem szerint meg igenis van egy bizonyos "színvonalesés" ugyanis a sok sorozat mellett, érzésem szerint a filmeket kicsit hanyagolod/hanyagoljátok... már olyan 2éve olvasom a blogodat, csak úgy infóként...:/ rengeteg filmet néztem meg azóta és nekem jobban bejött a blog amikor szinte csak filmeket mutattál be... kicsit az az érzésem hogy irányt változtattál és a nagyközönség miatt csinálod és nem azért mert szereted a filmeket. minőséget a mennyiség helyett!:)

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2012.11.11. 21:11:17

Ez a Scary or Die tényleg egy foshalmaz volt :D De a többi is :) Szóval jó kritikák lettek :)

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.11.11. 21:26:19

@lecsapok: köszi az aggódást, de nem kell tartanod, továbbra is szeretem a filmeket:) amúgy is télen sorozatszünet lesz, szal majd örülhetsz:)

dzsingiszkán1227 2012.11.11. 21:50:48

@lecsapok: Hát nem tudom mi a bajod, max nem olvasod el, ami nem érdekel, nekem is van olyan cikk, amit kihagyok, engem amúgy - lehet furán hangzik - de a trailerek idegesítenek néha. az zavart, amikor Purga egyéb teendői miatt hetente volt 2-3 poszt összesen...
A blog király!

imaware 2012.11.12. 00:59:34

@lecsapok: egyetértek!a sorozatbemutatóktól én is kivagyok,ráadásul mindjárt vagy 4-5 sorozat szerepel itt a palettán.én egyiket sem nézem,nem érdekelnek.

ez egy jó poszt!

lecsapok 2012.11.12. 13:01:04

@purga: okézsoké:) akkor helyettük meg sok filmet kérnék szépen:D szülinapi és karácsonyi ajéndékként :)

@dzsingiszkán1227: az engem is zavart, de mint mondtam minőséget mennyiség helyett! engem nem zavarna hogy ha hetente csak 2-3 poszt lenne, de azok cserébe szuperek :D és nem feltétlen baj, nem azt mondtam, csak elmondtam a véleményemet meg az ami zavar... és igen, szeretem is király a blog:)

@imaware: legalább te az én oldalamon állsz :D jaja teljesen igazad van, de hát purga most írta hogy sorozatszünet lesz nem sokára ;)

lecsapok 2012.11.12. 13:04:06

*szerintem upsz :D de végülis szeretem is a blogot xD

gabriel666 2012.11.12. 13:55:33

én is már jó ideje rendszeres visszatérő vagyok a blogra, de színvonal esést nem nagyon veszek észre... a horror, mint műfaj nem csak filmekről szól, ezt el kell fogadni (és hozzá is teszem, hogy engem is többnyire csak filmek érdekelnek, minden mást szépen átugrok és ennyi). Szerintem örüljünk, hogy van egy ilyen oldal nekünk, horrorfanoknak és csak így tovább (még ha néha nem is értek egyet purga kritikáival :P )

Majom a Földről 2012.11.12. 14:26:55

Én is rendszeres visszatérő vagyok, de elsősorban azért, mert vérmajom vagyok, aki áldozatra vár(vér)!VRÁÁÁÁÁ

JigsawJohnny 2012.11.12. 20:44:33

Na megnéztem ezeket, kivéve a vérfarkosost (az olyan témájú filmek valahogy sosem érdekeltek).

A Cockneys vs Zombies nem tetszett túlságosan, mind horror-, mind poén-fronton gyengusnak és unalmasnak éreztem. Persze volt 1-2 jobb jelenet, de összességében véve egyáltalán nem tudott lekötni.

A The Barrens már annál jobban bejött! Volt feszültség, misztikum, szép táj... :D Jól csinálták, hogy ilyen "kétesélyes" volt a dolog végig, mondjuk a végét szerintem kicsit "elharapták", de nem volt egy rossz film.

Ez a Scary or Die meg tűrhetően indult a zombis sztorival, de ami utána jött, az mind eléggé siralmas volt... Mondjuk a bohócos történet viszonylag poénnak tűnt, jókat szórakoztam az első 15-20 percen, de utána dögunalom...

skizo! 2012.11.13. 07:28:13

@lecsapok: èn inkàbb ùgy mondanàm, hogy màr nem olyan csalàdias a lègkor...


süti beállítások módosítása