Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vér és Belsőség

Kevésbé ismert horrorfilmek, könyvek, sorozatok, továbbá vér és halál minden mennyiségben, "sznobhatás" nélkül. E-mail: hmblog66[kukac]gmail[pont]com

Suttogások, sikolyok

Címkék

18+ (3) 3d (53) 666parkavenue (8) afterdark (12) állat (67) americanhorrorstory (33) angol (91) angola (1) animáció (8) antológia (30) argentin (6) ausztrál (23) axn (10) ázsia extrém (5) bahamák (1) batesmotel (12) bd (4) belga (4) bio (18) böszörményi gyula (1) boxoffice (27) brazil (5) brutál (228) Chelsea Cain (1) chile (6) clive barker (1) csalódás (25) cseh (2) dán (6) dean r koontz (1) deathvalley (2) dexter (33) díszdoboz (3) dmitry glukhovszky (1) dracula (1) dunatv (1) dvd (47) easy (74) edgar allan poe (1) egyesültarabemírségek (2) elemzés (3) élőprogram (34) epizód (143) érdekesség (5) erőszak (23) extant (2) farkasember (32) fearitself (9) felhívás (139) fellenbeck roland (1) felsorolás (208) filippínó (1) filmmúzeum (2) finn (6) folytatás (186) fox (1) francia (49) fromdusktilldawn (2) g.p. smith (1) giallo (13) gondolatok (58) görög (1) guillaume apollinaire (1) hannibal (3) hemlock grove (1) hír (113) hírek (23) holland (8) hongkong (12) india (1) indonéz (3) interjú (15) ír (13) irán (1) ira levin (1) izland (4) izrael (2) japán (41) jelenet (7) jódeinkábbne (10) john wyndham (1) joseph dlacey (1) kanada (67) kannibál (37) karácsony (22) kép (7) képek (48) képesítés (2) képregény (5) kérdőjel (76) kézikamera (115) kína (2) kisfilm (48) kolumbia (4) könyv (21) könyv adaptáció (72) korea (17) kuba (1) laurell k hamilton (1) lengyel (3) lesrevenants (1) lett (1) lovecraft (11) luxemburg (2) m1 (1) magyar (78) málta (1) mastersofhorror (20) mexikó (7) monaco (1) mozi (97) neil gaiman (2) német (30) nem ajánlom (140) nem amerikai (148) nem horror (50) norvég (18) novella (6) nyereményjáték (62) olasz (56) onlinefilm (80) ördög (100) orosz (6) oscar (52) összefoglaló (28) összehasonlítás (79) osztrák (5) pc adaptáció (9) penny dreadful (1) poén (193) poszter (327) premier (31) pszicho (68) puerto rico (1) remake (94) rendező (61) retro (26) ritkaság (75) román (1) rtlklub (2) salem (2) scifi (110) slasher (124) sorozat (228) spanyol (57) spinoff (2) stephen king (14) svájc (4) svéd (15) szavazás (22) szellem (201) személyes (113) szerb (5) szingapúr (3) szlovák (1) szörny (80) tajvan (2) talesfromthecrypt (20) társasjáték (1) thai (13) thebridge (1) thekilling (2) theriver (5) thestrain (1) thewalkingdead (60) the following (1) thomas müller (1) thriller (128) toplista (19) török (1) trailer (496) tv (27) tv2 (2) tv6 (30) újzéland (9) ukrán (1) underthedome (3) update (6) uruguay (1) valós alap (42) vámpír (77) várjuk (131) vendég (43) vér (399) vers (1) viasat3 (3) vietnam (1) vírusos (24) vs (23) xxx (32) zene (16) zombi (219) zskat. (124) Címkefelhő

Friss kommentek

Közelgő found footage filmek

2012.01.31. 17:40 - koimbra

Címkék: scifi folytatás felsorolás várjuk kézikamera

 

Az egyik legismertebb és legsikeresebb found footage horror az Ideglelés volt, a pár ezer dollárból készült produkció irgalmatlanul sokat termelt a mozikban. A hatalmas siker után néhányan azt vizionálták, hogy a piacot dömpingszerűen elárasztják a hasonló művek, ez azonban mégsem történt meg.... legalábbis akkor. Éveket kellett várni, mire a műfaj felkapottá vált, egyre-másra érkeznek a kézikamerás-stílusban készült produkciók, csak hogy néhányat említsek: Cloverfield, [REC], Az utolsó ördögűzés és a Paranormal Activity. Amerikában az idei év első filmje a The Devil Inside volt, amire csak úgy özönlött a nép bemutatásakor, a stúdiót valószínűleg nem érdekli, hogy utána csúnyán megcsappant az érdeklődés a film iránt, mert így is szép profitot termelt. Szóval 2012 a found footage-ről fog szólni? Meglehet, de az már más kérdés, hogy minőségi lesz-e, ijedezhetünk-e rajtuk vagy csak álmosan legyintünk. A shocktillyoudrop összeszedte azokat a tervezeteket, amelyekre számíthatunk, ezek közül a The Last Exorcism 2-ről volt szó korábban.

Oren Peli bagóból forgatta le a Paranormal Activity-t, amit a Paramount azzal a szándékkal vásárolt meg, hogy be se mutatja, hanem azonnal egy remake-et forgat belőle. De azért tartottak egy tesztvetítést, maguk is ledöbbentek a nézők reakcióján, úgy döntöttek, hogy mégis ezt a verziót küldik a mozikba. Peli ezt követően belevágott az Area 51-be, amelynek elvileg már tavaly kész kellett volna lennie, a pletykák szerint újabb jeleneteket kellett felvenni, mert nem működött a film. Történet? A címből leszűrhető, hogy a szupertitkos katonai bázison zajlik a cselekmény, ahol a fogva tartott idegen lény kiszabadul...

 

Peli a tévében is támad, a The River sorozatban Bruce Greenwood egy felfedezőt alakít, akinek nyoma vész az Amazonas vidékén. Hónapokkal később fia megpróbálja felkutatni, háta mögött egy stáb koslat. Február 7-én lesz a premier.

 

Barry Levinson nem éppen horrorfilmes, talán az egyetlen kirándulása a témában a rossz emlékeket idéző Gömb volt. Azonban a The Bay kedvéért újra megpróbálkozik, hogy a székbe szegezze a nézőt. A történet egy kisvárosban játszódik, ahol egyre nagyobb méreganyag kerül a környező vizekbe, amiben szépen kifejlődnek a parazita organizmusok és ha már így alakult, hozzá is látnak a városlakók megtizedeléséhez. A Lionsgate még nem tűzte ki a bemutató dátumát.

 

Delivery_Movie_2012.pngA Delivery egy fiatal párra fókuszál, aki úgy döntenek, hogy gyereket szeretnének és a terhesség időszakát gondosan dokumentálnák. Ám a kamerák rögzítenek néhány furcsa dolgot, ami arra enged következtetni, hogy a még meg nem született gyereket megszállta a gonosz. A rendező székben Brian Netto üldögél.

 

2011 májusában jelentették be, hogy el fog készülni a The Amityville Tapes, amelyben egy pap, egy forgatócsapatra és néhány paranormális nyomozó áll a középpontban. Egy híradós gyakornoknő úgy gondolja, hogy arról a long island-i házról készítene műsort, ahol régebben ijesztő, bizarr és félelmetes események történtek. A forgatókönyvet Casey La Scala és Daniel Farrands írta, a Dimension 2012 januárjában szerette volna műsorra tűzni a produkciót, de hát még el se kezdték forgatni a filmet.

 

Pont a Bermuda-háromszög maradna ki a jóból? A WWE Studios szárnyai alatt formálódik a projekt és természetesen saját pankrátorai közül választja ki a főszereplőt. Bobby Lee Darby és Nathan Brookes vetette rá magát a forgatókönyvre, rendező egyelőre még nincs.

 

A Cloverfield folytatásának elkészülése erősen kérdéses. Matt Reeves, a rendező és J.J. Abrams, a producer gyakorlatilag az első rész bemutatója után megpendítette, hogy szeretnék, ha össze tudnák hozni a következő felvonást. Egyelőre csak a szándék van meg, de Abrams mindig talál magának elfoglaltságot, most éppen a Star Trek 2 forgatásába vágott bele.

 

episode50-post.jpgAz egyik kedvelt téma, hogy egy forgatócsoport beköltözik valamiféle házba, először úgy vélik, hogy semmi rossz nem történhet velük, majd tele gatyával rohangálnak a sötét folyosókon és szobákban. Az Episode 50-ben két csapat lép be egy ingatlanba, az egyik csak egy epizódot szeretne készíteni műsorokhoz, a másik pedig ki szeretné űzni a gonoszt a falak közül. Április 17-én kerül a boltok polcaira.

 

A jeti, avagy a havas ember nem létezik, de ez eddig se zavart senkit és boldogan mészároltattak le a lénnyel jó pár tucat embert. Ezúttal a The Last Coast-ban garázdálkodhat kedvére és egy szkeptikus újságíró bánatára. A firkász egyáltalán nem hisz abban, hogy élne jeti, valaki azonban azt állítja, hogy látott egy holttestet, amely a szörny létezését bizonyíthatná, ezért felkerekedik, hogy bizonyítsa: az egész csak átverés.

 

A Paramountnak nagyon bejött a Paranormal Acitivity, addig üti a vasat, amíg meleg. Henry Joost és Ariel Schulman, a harmadik felvonás rendezői dirigálhatják le a negyedik, október 19-én be is mutatják.

 

VHS-post.jpgFound footage horrorantológia? David Bruckner, Glenn McQuaid, Joe Swanberg, Ti West, Adam Wingard prezentálásában fut be a V/H/S c. produkció, a Sundance-en mutatták be, állítólag egész jól sikerült. Néhány legényt egy általuk ismeretlen fickó arra kér, hogy törjenek be egy házba és lopjanak el egy VHS kazettát, ám nem egészen sok rögzített felvételre bukkannak rá.

 

A The Devil Inside rendezője és producere, William Brent Bell és Matthew Peterman a farkasembereket hozzák el nekünk. Romániában ijesztegethet és pusztíthat a „vadállat”, konkrét sztori nem ismert. Bell ezen kívül a The Vatican rendezői székébe is belecsüccsent, sajnos ennek történetét is hét lakat alatt tartják.

 

Alexander Williams javában forgatja a The Warning horrort. 2011 decemberében egy különös, futurisztikus kinézetű tárgyra lelnek rá Mexikóban egy maja templomban, amelyet lapos vizsgálatoknak vetik alá. Mit is jósoltak a maják? Ja, igen, 2012 vége a világnak.

 

Két produkció is Evidence cím alatt fut, előbb-utóbb valamelyik csak enged és máshogy nevezik el. Az egyiket Howie Askins dirigálja, ebben egy táborozó csapatot követhetünk nyomon, de a csapat tagjai a rengetegben belefutnak egy négy lábú vadállatba, sőt még az is kiderül, hogy a környéken kormánykísérlet folyik. A másikat Olatunde Osunsanmi, a Negyedik típusú találkozások rendezője készíti. A Los Angeles mellett fekvő sivatagban indul a történet, a nyomozók egy gyilkossági helyszínre érkeznek ki, ahol rátalálnak az áldozat két telefonjára és videófelvevőjére, az ezekkel felvett anyagokat megnézve, meghallgatva rakják össze a részletek.

 

A nagy sikerű [REC] után befutott a második rész, idén a harmadik vérengzést nézhetjük végig. Ezúttal egy esküvőt kell karantén alá vonni.

 

És végül... Benjamin Magid író vetette papírra a Thirteen-t, erről végképp nem tudni semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://horrormirror.blog.hu/api/trackback/id/tr613977334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.31. 21:03:02

Bahh! Az Ideglelés óta nekem egyik túlhype-olt found footage sem tetszett :|
A fentiek sem hangzanak túl jól számomra.
Ettől függetlenül szép gyűjtés, koimbra!

bldo 2012.02.01. 14:01:15

Én még hozzátenném a listához Oliver Stone fiának, Sean Stone-nak a készülőfélben levő elhagyatott elmegyógyintézetes horrorját, a Graystone-t.

chipshop (törölt) 2012.02.01. 14:51:14

Meg tavaly neztunk meg valami elb.ott horrort,a The Grave Encounters-t ami hihetetlen jo kritikat kapott es komolyan nem ertem miert.Igaz,a volegenyemet eletemben eloszor lattam megremulni egy horroron,szamomra inkabb csak vicces volt: es hosszu-))Mondjuk en a Paranormal Activity-ket is vegigalszom,szoval immunis vagyok a szellem horror-ra.Az Eden Lake-tol viszont 6 honaig nem neztem egyaltalan horrort.

BitPork 2012.02.01. 15:29:13

Szálkás agyfaszt kapok a rángatott, elmosódott, túlhangosított szuszogós-takony-folyós ál-filmektől. Miért nem lehet egy rendes filmet csinálni a sok xar helyett?

Tökibá3 2012.02.01. 15:44:47

Az Area 51-et és az Episode 50-et én már tavaly láttam. Lehetséges ez?
:)

Tökibá3 2012.02.01. 15:54:27

Ühm, csak a sima "51"-et láttam.. :)
Az Episode 50 viszont már tényleg "hozzáférhető".

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.02.01. 16:30:47

@Dr_utcai_arcos: ha a pornós linkre gondolsz, akkor jelentem, törölve:)

BitPork 2012.02.02. 01:29:42

@mutant: Valahogy a teljes Blair witch alatt olyan kesztetesem volt hogy pzst adjak a szereploknek ;)

mutant · http://universal.blog.hu 2012.02.02. 09:32:25

@BitPork: Én meg már rég láttam,de emlékszem,hogy rohadtul untam magam alatta...

Oroszlán6978 2012.02.06. 00:53:04

Az episode 50 előre megmondom hogy egy rakás szart nem ér...már láttam és végigse néztem mert annyira baszott unalmas volt. szót se érdemel.


süti beállítások módosítása